Zzzz

Känns som att jag har för vana att bara uppdatera på fredagar? Jaja, iallafall så sitter jag här och nöter The Cab och väntar på att Sofia och Tommy ska komma från bolaget. Sen var tanken att vi skulle ta det lugnt och dricka lite här, samt se på film, Avatar hoppas jag på iaf!
Idag har jag inte alls gjort så mycket, bytt gardiner i köket, (oerhört intressant info) friserat en blomma och plockat ner saker i vardagsrummet och bara funnits till typ. Jag har också spenderat pengar på ett par nya solglasögon, igen. Vad är det med mig?! Jag köper nya solbrillor varje år! Ett par svarta igen, precis som förra året. Egentligen ville jag ha sköldpadde mönster, men dom var slut så vad gör man? Nä, nu ska jag förflytta mig till soffan framför laptopen istället och måla naglarna blåa, hähä. Tjing!

Hey Lucy I remember your name

Fredag igen dårå, gud var roligt.
Har inte en susning om vad jag ska göra ikväll alls, kanske ser en film eller två. Ska iaf se nya avsnittet av Vampire Diaries som äntligen finns uppe. Frågan är ju bara vilken film man skulle se efter det, Gamer kanske? Tidigare i veckan har jag klivit upp före fan enbart för o vänta på sotarna, dom kom på tisdag eftermiddag så det var ju inte så farligt. Vad har jag haft för mig då? Ingenting, funnits till och sånt, sett på film. Law abiding citizen bland annat, den var asbra så den kan jag verkligen rekommendera. Fotat lite, städat lägenheten, tvättat och allt det där roliga. Gjort om här på sidan hundra gånger, men nu är jag nöjd tror jag. Nu ska jag spana lite vad som händer på twitter, sen försöka komma på nått att äta till middag, för det är ju alltid lika lätt. Sen får vi se hur länge det dröjer innan jag uppdaterar här igen.


Pic


RSS 2.0