A little piece of heaven

Jag hittade lite gamla bilder på pixbox, bland annat på min Saga. Herregud så liten han har varit, helt sjukt.


WIP


Guess who?


Bokeh


Design.

Den som vill ha denna får ta den. Valfri bild/bilder i headern om så önskas. Självklart valfri bakgrund också och färger. Är det ingen som vill ha den så tas inlägget bort om några dagar.

Inte tillgänglig längre.

In Repair

Det enda bra med vintern är att det är så fint ute. Speciellt tidigare i veckan när alla träd var vita, dock inte längre.The world is black

Eh, längesen jag uppdaterade så nu är det kanske dags för det.
Jul och nyår var jättebra som alltid, precis som alla andra år. Mormor, morfar, farmor och farfar var hemma hos oss, vi åt och fikade gott. Mamma hade gjort julstjärnor som jag längtat efter ett bra tag. Förra söndagen for vi hem, anton följde med mig och for hem igår. Känns lite konstigt att vara själv efter en vecka med sällskap. Igår såg jag på film hela kvällen, först såg jag Independence Day (urk) sedan Daylight med Sylvester Stallone (hoho, jag gillar Sylvester och Rocky filmerna) som slutade 1.30, tåls att diskuteras ifall den var bra. Hrm.
För övrigt har jag plockat bort julen här hemma, eller plockat ner kanske är rätt ord eftersom jag inte alls har packat bort alla julsaker som stjärnorna och tomtarna osv. Ska ta tag i det nu tror jag så det är gjort. Kameran blev kvar här hemma under jul/nyår så det finns inga bilder förutom dom som Sofia tog. Ska be henne skicka lite bilder åt mig sen. Nu plocka bort sakerna.


RSS 2.0