Disappointment has a name, it's heartbreak warfare

Idag har jag lyssnat på John Mayers nya album Battle Studies hela dagen i princip, med undantag att jag växlade mellan Where the light is också, bara för att det albumet är asbra as well. Eller har lyssnat, jag lyssnar på det fortfarande. Han är så bra. Mina favoriter är Heartbreak Warfare och Half of my heart, ifall ni ville veta.
Under veckan (och förra) har jag ju vart sjuk, var ju inte så roligt om man säger så. Jag gjorde det bästa av situationen och såg på Supernatural säsong 1 och börjat på säsong 2 igen. Och ikväll är det ett nytt avsnitt av säsong 5.
Imorgon ska jag vara på ngt som heter arbetslivsresurs kl 10, guuud vad jag längtar. Inte. Hur jag ska hitta dit vet jag inte, tur att Sofia följer med. Sen ska vi nog se New Moon imorrn också när vi ändå är i stan liksom. Woop! Nu ska jag sluta snacka skit och äta ngt, sedan fortsätta rita på min bild av Jensen Ackles.
Den här bilden av Jensen (intresseklubben antecknar) ↓


You're the fingers to my instrument

Usch, fy och blä vad dåligt jag har sovit inatt. Jag kände igår på kvällen att det gjorde lite småont i halsen, men inte så överdrivet ont. Sen vakna jag 3 av att jag höll på o dö. Nästan. Efter det vakna jag varannan timme fram till kl 9 då jag inte orkade mera, så jag klev upp, gjorde thé och kaffe. Började må sjukt illa av kaffet, så fick lägga mig igen o somna om till 11. Wooh. Dock känns det bättre i halsen, inte helt bra men bättre. Jag fryser lite till o från, men jag har ingen feber. Åh, vad jag hatar o vara sjuk, är ju knappt så man orkar sitta framför skärmen. Iaf, jag tänkte ju se In Bruges på Voddler igår, men då var den borta. Kul, börjat se på den men får inte se klart. Istället såg jag på The Perfect Creature, den var... inte så bra. Jaja, jag ska ta o dricka mera thé och göra något annat istället. Hejs.


I'm gonna find another you

Jag älskar photoshop. Det jag älskar mest är det man kan göra med en asdålig bild med asdålig kvalla.
Jag bjuder på orginalbilden som förövrigt är jävligt ful. Osminkad o jävlig. Jag har alltså lagt på "smink" i efterhand på den andra bilden. Nu ska jag antingen fortsätta leka i photoshop eller se på film över voddler, tror det blir det senare. Apocalypto närmare bestämt, som jag aldrig sett av nån andledning. Hejpa.


Haha, fan vad sliten jag ser ut på orginalet. Usch.

RSS 2.0