Until I draw my final breath

Nu sitter jag här och lyssnar på Decyfer Down på spotify, men det hade ju inte gjort något om spotify kunde ge fan i o sega så mkt! "Lost connection" mellan varje låt, gud vad roligt alltså. Och om den inte tappar anslutningen så tar det skitlänge innan nästa låt börjar. Man kan ju bli bra less av mindre. Jag funderar på vad det är som är fel på nyaste explorer... Uppdaterade till den för ett tag sedan och alla mina länkar på bloggen är lite... konstiga. När man för över mus pekaren så ska det vara dubbla blåa streck, under och ovanför texten. Men det är det inte med den här versionen och jag stör mig grymt mkt på det. Brukar vanligtvis använda firefox, men den segar så fruktansvärt för mig ibland. Huhu. I-landsproblem eller vad? Jag har gjort en ny design också, men som jag nämnde förut så är jag inte så nöjd, dels för att den är svart och dels för att jag inte gillar headern. Vad göra?!
Jaja, ska väl fortsätta lyssna på musik och spela eller läsa lite.. Har ju verkligen skitmkt o välja på. Suck.


Lake Erie Rainfall - Jim Brickman

It's not a silly little moment

Nu har jag gjort om lite smått här på bloggen, syns mest där man kommenterar och sånt. Vad jag är duktig, (vägrar inse att vem som helst kan göra likadant) höhö.
Har också börjat på en ny design åt mig själv, men det blir ju fan inte bra alltså, jag blir aldrig nöjd. Nevah. Får se om jag orkar pilla något imorrn, blir less ganska snabbt. Anyway, tänkte egentligen inte skriva en massa skit utan bara meddela det jag skrev högre upp. Ska ta och läsa snart, sen sova så vi orkar riva tapeter imorrn också. G'natt!

I could only sing you sad songs

Jaha, idag ska man till af för första gången sen januari. Jippie, eller inte va!
Sen ska jag ännu dit på onsdag också från 9.15-11.30, ännu roligare! Hur kan ett informationsmöte ta så länge? Va? Va? Kan ju inte direkt säga att jag ser fram emot det sådär jättemkt.
Jag är hungrig, kaffesugen och så har jag ont i huvudet. Dagen börjar ju minst sagt bra ._.
Ja ä int bitter. Sen när jag kommer hem ska jag fanimej börja på en ny design, jag är så less på den här så jag kan spy. Tror jag. Har också kommit fram till att riva tapeter är fasen ingen hit alltså, man blir ju knäpp på riktigt. Speciellt när det sitter som berget på väggen. Kan iaf trösta mig med att vi bara har ett rum kvar att riva, dvs hallen. Ser icke fram emot det.
Jaja, jag ska väl stressa på min yngsta lillasyster som är lite smått seg så vi kommer iväg till stan i vettig tid så det är gjort.
 
Sjukt gammal bild som är ganska redigerad i photoshop.

We were soldiers

Idag har vi badat för första gången den här sommaren. Alltså, badat i älven då. Annars hade det varit just lite äckligt.
Anna bakade en kladdkaka som blev sjukt god och så såg vi på We Were Soldiers som är asbra! Ska väl snart hoppa i säng och läsa lite innan jag ska snarka. Imorgon kommer pappa och anton för att hämta hem våran mor, så vi ska väl springa in på lulebo och fixa så jag kan hämta ut tapeter och sådant också. Hoppas bara att det är bra väder imorgon så man kan steka lite på förmiddan.
Veckan i övrigt har bara varit bra, tackar som frågar. Höhö. Vi har hunnit med några turer till storheden. Bara jag, Sofia och Anna. Senast igår för Sofia ville ha glassbåtar när det ändå var billigt o så, men självklart var det ju slut när vi kom dit. Lär väl bli en tur till storheden i veckan också för att fylla på kyl + frys. Jag har också funderat på att byta design, men vi får se om jag orkar.
Nu ska jag fortsätta nöta spotify och piska lite folk. I spelet då. God natt.

Plug in baby

Så var det då söndag igen, veckorna bara springer förbi numera. Det är ju så man knappt hinner reagera.
Imorgon kommer mamma hit till luleå för att vara med Tindra när Sofia har lernia för sista veckan, så vi får se vad vi hittar på för något.
Jag hade väl tänkt diska och sånt idag eftersom disken inte verkar göra det själv konstigt nog, höhö. Sen blir det att slänga ihop något snabbt till krubb, orkar inte göra något överdrivet avancerat.
Just nu sitter jag och lyssnar på asbra låtar på spotify, jag älskar spotify förresten. Bara så ni vet liksom.
Nej, diska var det!


If I Could See You AgainRSS 2.0