-18.2

Varmt och skönt ute va? Huhu.
Idag har jag inte gjort så mycket alls, pillat på en ny design som jag kommer lägga in senare, efter jul kanske, jag vet inte riktigt. Lägger upp bild på den sen.
Idag skulle jag egentligen varit på arbetslivsresurs men jag tog ledigt istället. Det är verkligen inte kul och sitta i ett rum fullt med massa andra människor i 2 timmar. Första gången vi hade möte var vi kanske 6st pers, andra gången var vi 3st till. Men förra torsdagen var vi 14-15 st! Så förväntar dom sig att man ska prata öppet framför dom andra. Näe, skulle inte tro det liksom. Första och andra gången (mötena) gick det bra när vi var så få pers där, men inte med 15st liksom. Hur ska dom kunna veta vilka vi är när det är så många där samtidigt? Tanken från början (som jag förstod det) var att vi skulle få hjälp som individuella personer, antar att det inte blev riktigt som dom tänkt.
Nu ska jag springa till Ica och möta Sofia och Tindra för att handla lite. Tjing.


Klicka för att se designen i full storlek.

Här vare julpynt

Lite mera julpynt. Fan så korniga alla bilder är, blir så less på kameran. Och det har inte ens något att göra med ISO talet heller. Dags och börja spara till en ny kanske. Tror jag ska ta nya bilder på ljusstakarna och det där senare ikväll när det är mörkt ute, blir nog lite mera effektfullt då skulle jag tro. Eller ja, det blir det. 
Den 22:a far jag och Sofia hem till byn för att fira jul, jag längtar som fasen alltså. Jag kommer inte ens ihåg när vi var hemma sist. I våras nångång kanske det var. Jag ska ta ut min ledighet från den 18:e tror jag för julveckan och nyår behövde vi inte ansöka om ledigt, har jag för mig iallafall. Nåja, får ta och prata med min handläggare i veckan. Nu är det dags för en dusch, diska bort disken, sen vänta på att Sofia och Tindra kommer förbi.


Ain't no rest for the wicked

Nu har jag suttit ett tag o försökt pilla ihop en header, men det blir inte bra nånstans alls. Dock så har jag lagt in lite snö och en röd bakgrund, lite julkänsla får det allt vara.
Idag har mamma, pappa, anna och anton vart här och firat Sofia som fyller år på måndag, riktigt trevlig as always! Vi åt god mat och gott fika, Sofia hade gjort en blå tårta, hehe. Det var gott med tårta för ovanlighetens skull. På tal om bananer så ska jag ta o baka lussebullar/lussekatter (w/e) imorrn och jag ska tvinga Sofia att hjälpa mig. Haha, jag har haft så roligt framför datorn med Supernatural gag reel season 1,2,3 & 4. Så jävla bra det är. Och så hitta jag denna:


Hahah, så bra. Anyways, jag har julpyntat också. Eller ja, Sofia fick äran att pynta julgranen som alla andra gånger. Sen fick hon även äran att pynta lite i köket också, hänga upp julkulor osv. Sofia kanske borde få all ära för julpyntet, men jag har faktiskt hängt upp gardiner, julstjärna och satt upp ljusstakarna och tomtar själv. Nu ska jag göra som indianerna och göra något annat... Antagligen.


RSS 2.0