for a pessimist i'm pretty optimistic

Happ, då var det fredag igen, iofs har hela veckan varit som fredag eller lördag för mig. Jag har nog aldrig spenderat så mkt tid i sängen eller soffan som jag har gjort den här veckan. Jag borde gå o köpa halstabletter men jag vill ju inte! Jag la mig med huvudvärk inatt och vaknade med huvudvärk, såndär äcklig huvudvärk man har när man är förkyld. Idag/ikväll ska jag bara kurera mig med halstabletter och thé, så jag är någorlunda frisk imorrn när mamma och pappa kommer (om dom kommer, vill säga). Förhoppningsvis gör dom det!

Förresten
broor, jag har snart läst ut 4:e boken så du får den nog i helgen.
Nu ska jag - eftersom livet är ganska tråkigt när man är sjuk - se klart på Oprah och sen göra något annat händelselöst.

Oh... Really?

Blä vad dåligt jag sover om nätterna, det som är bra med feber är att man iaf kan somna. Jag skulle sova bättre om inte hostan retades så mkt.
Imorgon ska jag egentligen till AF 9.15 för o prata om det där intressetestet, men jag är inte säker på om jag ska fara. Det är liksom inte obligatoriskt. Beror helt på hur jag mår imorgon.
Jag har nån konstig värk i kroppen idag, trodde det skulle bli bättre av en dusch, men icke. Det liksom ilar i armarna, lite svårt o förklara.

Idag är jag sugen på sallad. Sjukt sugen på sallad.. Antingen tonfisk eller kräftstjärtar (kräftrumpor, haha ). Eller både och kanske. Men jag känner inte för o gå ut när jag har feber liksom. Jaja, jag ska väl lägga mig i sängen eller soffan igen och läsa eller se på tv. Tjohej.

Sjuka dagar

Jag mår piss. Halsen gör ont, blir inte direkt bättre av den irriterande hostan. Sen får vi inte glömma magsjukan eller febern heller.
Min dator gick sönder igen. Eller sönder o sönder. Den hittade inte den nya hårddisken (helvetesskitsak) så det var bara o koppla in den gamla hdd'n igen och installera massa saker på den. Inte trevligt när man har feber. Nåja, den funkar ju iaf igen och det är ju alltid ett plus, antar jag.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och glo på tv, dock känns inte den finska filmen så lockande som är på tv1000, not my grej eller nått.

Never think

Så var det lördag igen. Vanligtsvis skulle jag skriva att den här veckan har gått fort, men det har den ju inte.
Veckan har varit varvad med möten i stan och handling på storheden, och lite sömn. Det tär lite på en.
Nästa helg kommer mest troligt mamma o pappa hit, hoppas jag iaf!

Pff, jag har ingen mjölk här hemma så jag kan inte dricka kaffe, utan måste dricka juice istället, huhu.
Ska försöka hitta motivationen till o gå till ica och köpa hem lite mjölk såfort jag har piggnat till. Eh nej, jag har inte sovit fram tills nu, även om det hade vart nice.

Nåja, ska väl göra mig i ordning för ica, sen pilla lite på en design. Hoi.


Supermassive black hole

Uscha, inatt har jag sovit ca 4 timmar. Råkade fastna i boken och var jätte, jättetrött när jag hade läst klart ett kapitel, men såfort jag lägger mig till rätta och stänger ögonen så blir jag pigg. Helt jäkla sjukt. Så jag får i princip kämpa för att somna, sen när väckarklockan ringer så känns det som att jag just har somnat. Huhu.

Iaf, klockan ringde 7 imorse. Anledningen? Jo, "att välja rätt jobb" information. Jag trodde vi skulle vara en stor grupp som skulle prata om olika saker osv. Men neeeheeej då. Vi var 2st. Det brukar vanligtsvis vara en grupp på 12 pers, men jag antar att 10st "glömde" bort det. Höhö. Nåja, vi fick göra ett intressetest och sen prata om våra resultat på det. Inte speciellt givande. Ska tillbaka dit nästa torsdag. Yay.

Nu ska jag dricka lite mera kaffe och nöta muse ett tag. Hoi.

Let me sign

Standing by a broken tree,
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by light comin,
Over all she spoke with a voice that disrupted the sky,
She said, "Walk on over here to a bit of shade,
I'll wrap you in my arms if only you say
let me sign,
Let me sign.


detta är en rubrik

Blä, AF som gäller idag. 10.30 närmare bestämt, så ska snart börja dra mig in mot stan, Sofia har också tid där idag, dock 14.30 så vi åker in till stan samtidigt.
Upprättelse av handlingsplan, samt fortsatt planering. Låter jätteroligt, ähum. Nåja, det går säkert fort ändå. Positiva tankar! Nej, på med ansiktet och ut i snöovädret.

rubrik

Jag känner mig ganska så, hm inte nedstämd eller deppad. Mer off på något sätt och jag gillar inte läget.
Jag sover dåligt om nätterna, det hjälper inte o läsa eller något. Jag vrider o vänder på mig hela nätterna, somnar en stund o vaknar sedan o kan inte somna om. När jag väl somnar om så är klockan på tok för mkt för att man ska känna sig utvilad när man vaknar. Blir det inte bättre så vet jag inte vad jag gör.

För övrigt ska jag snart möta Sofia och Tindra för att äta middag hos dom, sen måste jag verkligen hem o städa. Känner inte för o städa imorgon, inte idag heller för den delen.
Snart har jag läst ut "Ljudet av ditt hjärta", mer än halva boken and it kills me. Måste vänta jättelänge (nåja, en månad) på att nästa bok (översatt) ska komma ut. Blä.

Höll nästan på o glömma: Lotta, jag skulle kommentera tillbaka åt dig. Men har inte ditt nya lösen till din blogg, så du vet!

I dare you to move

The tension is here
Between who you are and who you could be
Between how it is and how it should be.


Switchfoot -Dare you to move

gungstol

Eh, okej.
Personligen tycker inte jag att 22 är någon nämnvärd ålder egentligen. Men, alltså... Reklam om en gungstol är väl lite o ta i ändå va? Fast iofs kan det ju vara bra o ha en gungstol färdigt när man väl är i det behovet av en, höhö.

Mjaha, då har man plöjt igenom lite mindre än halva boken i "När jag hör din röst", den är lite mer tungläst än första boken, men ändå skitbra. Det stämmer det som står på baksidan av boken: "Varning, väldigt beroende framkallande". I hear you sister. Tillbaka till boken dårå.


this beat is sick

Morgonen började inte så värst bra som jag hade hoppats på att den skulle göra. Jag vaknade med en sjuk huvudvärk som övergick till migrän. Först nu känner jag mig någorlunda pigg, lite småont fortfarande, men hey jag har vart med om värre saker. Jag har snart läst ut "Om jag kunde drömma" som Sofia fick av mig i julklapp. Shit alltså, det är knappt så det går att lägga ifrån sig boken. Så jag la en beställning på dom två andra (översatta) böckerna idag, fick ett mail från cdon för ett tag sedan att varorna har skickats. Det som är så bra med cdon (tycker jag) att det är otroligt snabb leverans. Och det är ju alltid uppskattat liksom.


Känns inte som att jag är så bra på o skriva utförligt eller överhuvudtaget berätta saker som har hänt, vad jag har gjort, vad jag ska göra och liknande. Det kan ju också bero på att det knappt händer något utöver det vanliga egentligen. Nu tror jag att jag ska fixa en kopp kaffe och se på tv. E! visar reprisen på golden globe awards, men jag skippar nog det.

Tjing.


01:23

Jag funderar på att låsa min blogg helt o hållet, eller byta. Byta kommer jag göra så småningom, när vet jag dock inte.
Antagligen är det bara något jag känner för att göra, som jag mest troligt inte kommer känna för imorgon, men vem vet. Jag har lärt mig att inte agera när man är arg eller besviken. Det kanske låter klyschigt, men det har i längden gjort mig till en bättre person, det är iaf vad jag själv vill tro. Jag har slutat bli upprörd och irriterad av småsaker - det är ändå inte värt det, när jag kan lägga ner den energin på något annat istället.

Nog med djupa funderingar och tankar, sängen väntar för imorgon är det handling på storheden som gäller. God natt.


12:09

Idag är det måndag igen. I hate mondays. Tisdag känns bättre på något konstigt sätt.
Eh, iaf... var inte det jag tänkte skriva om. Idag ska vi in till staden, Sofia ska till arbets o lämna in lite papper, det måste iofs jag också göra så jag får lite pengar. Hehe, caaaash i massooooor.
Tanken var egentligen att Anna skulle hem idag, men är ju bättre att hon far hem imorgon istället, så får jag sällskap en natt till.
Sen måste jag påminna mig själv om att jag ska köpa en mössa också, prognoserna för veckan ser icke lovande ut, -15.
Nu ska jag väcka Anna och vänta på att Sofia kommer förbi så vi kan fara in till stan.
Later.


13:43

Alltså, jag kanske borde komma på bättre rubriker än klockslag.
Idag blir det nog lite fotografering här i lägenheten med Anna, dock har inte ungen behagat vakna ännu. Kan ha ngt o göra med att vi la oss före 4 inatt .
Anna somnade först vid 22 tiden, vaknade före 3 och jag satt och bråkade med datorn den tiden.

Nu har det julröda försvunnit från bloggen och blivit ersatt med en bakgrund, dock får snön vara kvar ett tag till. Det är ju trots allt vinter nu.
Igår på rusta hittade jag en jättefin "tub" med en ljusslinga i för ca 30kr (billigt är najs!), men såklart ska det ju bli glapp i den så några ljus lyser inte. Nästa steg med lägenheten blir att tapetsera om. Känns som att det är dags för det nu när jag snart har bott här i 3 år. Just lite less på dom här fula ljusblå/ljuslila tapeterna. Får se vad det blir. En fondvägg ska jag iaf ha.

Äsch, nog med skitsnack, nu ska jag ta en dusch och sen väcka Anna.  

00:44

Hej 2009.
Nyår firades med Sofia, Tindra och Anna. Vi åt god mat och hade skoj, och självklart kollade vi på raketerna som dom pangade upp här i gammelstan. Vi drack även en "grogg" på pepino och fruktsoda när Tindra hade lagt sig för kvällen.
Först idag har jag tagit mig själv i kragen och installerat resten av sakerna på datorn, samt uppdaterat skiten, så nu funkar den som vanligt igen. Äntligen.

I måndags lyckades jag även spendera hela presentkortet på IKEA. Det blev en matta, (som först kostade 99:-, men såklart kostade den 179:- när jag skulle köpa den) ett nytt vardagsrumsbord och ett par svarta gardiner. Lite handdukar till badrummet och 6st glas. Nahaaajs.

Dom senaste 3 dagarna har jag och Anna nött filmer som f-n alltså, mest dåliga filmer, men ändå. I brist på annat, liksom. Nej, nu ska Anna få pilla lite dator innan jag installerar PS igen och laddar in bilderna från kameran.
God fortsättning.

RSS 2.0