12:34

Måndag igen dårå, sitter och väntar på att vi ska fara till stan idag igen, ska mjölka presentkortet på ikea på ett nytt vardagsrumsbord, matta och gardiner  Och kanske en ljusslinga till vardagsrummet, we'll see.

Min dator är fortfarande inte fixad, men ikväll så. Förhoppningsvis.
Har massvis med kort i kameran som jag vill redigera och lägga upp inom en snar framtid, sen har jag en massa nya idéer som jag ska försöka få gjort... Suck, kom just på att jag måste ladda hem ett plug-in till PS. Sist var det ett blåhelvete och få hem det, lite virus och sånt. Men det var det värt, tror jag.

Nu ska jag irritera sofia tills vi ska till stan


12:10

Jahapp, en liten snabb uppdatering innan vi drar oss in mot stan för o kolla in mellandagsrean. Min dator dog förra veckan bara sådär, lite som en överraskning. Nåja, jag överlevde även fast jag inte trodde det. Julafton var bra, som alla andra år. Fina julklappar och så, presentkort på ikea och pengar, bland annat.
Pengarna kommer förhoppningsvis gå till o köpa en ny kamera, men vi får se om jag hittar någon.

Och så hoppas vi på att min far kan laga min dator också.
Nu ska jag sätta mig i soffan igen och se på tv med dom andra. Trevlig fortsättning.

11:48

Idag känns inte som en bra dag... Jag har ont i magen och i huvudet, men det kan ju vända. Ska iaf krypa ner under täcket igen snart o låta värktabletten göra sitt. Sen blir det en dusch och sen till Sofia ett tag. Förhoppningsvis får jag med henne och tindra till ica. Jag ska ha glögg. Sen måste jag köpa toapapper som smart-jag glömde igår. Sen vet jag inte vart dagen för mig. Antingen tillbaka framför skärmen (som vanligt) eller framför tv'n.

En bra sak är iaf att jag har fixat klart alla julklappar, väntar bara på att dom sista ska komma med posten. Phew, det har verkligen vart svårt o komma på vad man ska köpa. Speciellt åt dom minsta liven, även kallade mina slavar.
Höhö, oj vad ni ska få slava när vi kommer hem.

Jaja, tillbaka till sängen då.

11:37

Favorit:

...klädesplagg: Mjukisbyxor av ngt slag.
...drink: Ingen drink...
...dryck: Kaffe
...stad: Uhm..
...musikgrupp: Three days grace, dead by april mfl.
...musik: Ovanför.
...parfym: Kindlooks

...sport: Handboll kanske...
...magasin: Nada.
...bok: Allt med Margit Sandemo!
...serie: Supernatural
...illustratör: Uhm?

...hemsida: ---


Saker som alltid finns i :

Kyl: smör, sylt, mjölk och kattmat.
Frys: is, bär, kyckling (för det mesta iaf) o pommes.
Skafferi: kryddor, torrfoder, mjöl osv
Handväska: Pengar, nycklar och lypsyl.
Sminkväska: Mascara, ögonskugga, kajal, läppglans + mkt mer
Badrumshylla: Handkräm, smycken, tandborste och tandkräm ofc.
Tvättkorg: Kläder
Skohylla: Har ingen skohylla.
Förråd: Har inget förråd.
Jackficka: Bankomatkort, legg och småpengar.
Kryddskåp: Salt, peppar och pommeskrydda (tom dock).
Trädgård/balkong: Altan! Bord + stolar och en blomma.
Barskåp: Har inget.
Köksbänk: Kaffe, socker, pasta, vattenkokare,o'boy och knivar
Fruktfat: Mandariner.

14:26

Brukar ni (som bor i lägenhet) öppna dörren när det plingar på och det är en helt okänd människa där utanför? Det gör inte jag. Nyss plinga det på dörren, jag kikade ut för o kolla vem det var och såklart var det nån jag inte känner. Det såg ut som att karln ville sälja nån slags kaka. Ja, alltså... Jag såg att han höll det i ena handen. Saffranskaka bestämt. Det får mig att fundera på varför i hela världen en vuxen karl plingar på (mest troligt hos alla i huset) och säljer kakor eller liknande?
Det kan ju vara för en insamling för en klassresa, rädda barnen osv. Eller så ville han bara tjäna pengar. Eller råna mig. Vad vet jag, jag öppnade ju inte. Men en vuxen man utan barn...? Känns inte så bra på något sätt.

Så, varför öppnar inte jag dörren för främlingar? Jo, förra året, eller om det var året före så låg jag och kolla på någon film på tv där kring 2-3 på natten. Så knackar det helt plötsligt på dörren, eller plingade, kommer inte ihåg. Då var det två fullvuxna karlar som stod utanför hur länge som helst och ville antagligen in. Nej, jag öppnade inte. Efter det öppnar jag aldrig om det inte är någon jag känner eller känner igen.

Btw, det snöar på min blogg nu, samt att den är julröd. 

11:11

Ooooch så var det Torsdag igen.
Igår tog jag och sofia våra apostlahästar till dollar store för att köpa glitter (sofia iaf) och julklappar. Woop, 2 down 4 to go. Eller 5, kanske 6 tillochmed. Tror jag? Jag funderar på vad jag ska köpa åt sofia i julklapp... Sämst på detta, speciellt när jag inte vet vad hon önskar sig.

Näe, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta en till kopp och luta mig tillbaka för att se på oth.

12:05

Idag är det fanimej dags för storstädning, men det är okej... Jag gillar o städa, det är vad jag intalar mig själv iaf.
Hade tänkt ta tag i sådant som jag aldrig tar tag i, dvs rensa i stora garderoben. Jag har så sjukt mkt skrot så det är sjukt (höhö).
Först ut är dammsugning, det syns verkligen att jag har en katt som släpper kopiöst mycket hår. Är det någon som har något tips på vad man kan göra åt det? Det hjälper liksom inte o borsta honom, han släpper precis lika mycket hår ändå. Det är liksom inte småa mängder katthår. Ligger han på soffan ett tag så är ena delen av soffan vit. Linfrö-olja har jag hört ska funka, men jag är tveksam på om det kommer hjälpa hans hårsläpp. Alla tips är välkomna för jag blir snart tokig av o dammsuga var och varannan dag.

Nej, städa var det.

07:54 - GOD MORGON

Morrn morrn.
Uh, hade vart skapligt skönt o sova i några timmar till. Vaknade 07.20 av ett sms och kunde inte somna om. Bra är väl det på ett sätt, eftersom jag ska tvätta kl 12, men det är ju så många timmar kvar tills dess.
Just nu ser det inte ut som att det är så jättemånga som är vakna här i gammelstan, och det är lika mörkt ute som när jag gick o la mig inatt.. Nästan iaf.
Så med dagens första kopp kaffe - på tok för tidigt - säger jag god morgon.

13:46

I fredags mådde jag ju som sagt inte så jättebra, så jag tog ner lite filmer som jag kunde somna till kring 1, kanske 2 på natten. Först ut var P.S I Love You, dock blev det bara den filmen under natten eftersom klockan blev på tok för mkt. Dom andra filmerna var All the boys love Mandy Lane och Premonition. Kanske ser nån av dom ikväll.
Kl 4 var sista gången jag kollade hur mkt klockan var, inte trött nånstans pga sömn under dagen. Klev upp 9 på lördag morgon och duschade och inväntade mamma och pappa. Först till sofia och lämna lite grejer, sen till storheden för att köpa en present åt lillasyster. Hon fick en mus till datorn av mig.

Nu kanske det börjar bli dags att köpa lite julklappar, har inte inhandlat en endaste ännu, vilket känns lite surt för jag vill verkligen inte köpa alla julklappar två dagar före julafton.
Frågan är bara vad man kan köpa åt alla... Suck, tåls att tänka på.

15:41

"Smittorisk likamed zero". Tji fick jag liksom... Nu sitter jag här med magsjuka, som jag var hundra på att jag inte skulle få. Men ändå är mitt humör uppe på topp, konstigt ändå eftersom jag brukar vara helt utslagen. 6 imorse var det färdigsovet för min del. Och dagen har gått så sjuuuuuukt sakta. Måste höra med Sofia om hon kan köpa cola åt mig och nyponsoppa.... Nu ska jag fortsätta dega på soffan. Hoi.

00:11

Jag är så sjukt trött så det finns inte. Men jag måste vänta tills jag fått ner det senaste oth avsnittet så jag har något att se på imorgon. Mina nätter är förstörda eftersom dom inte visar Shark längre. Nåja, The Closer funkar ju också. Jag saknar Jay Leno om nätterna också. Eller ja, inte han personligen då. Uh.

På tal om bananer så gick mitt headset sönder idag, bara sådär. Var ju bara punga ut 225kr för ett nytt, får se när det anländer till moi.  Jag tänker absolut inte lyssna på musik med högtalarna. Det ska vara slutet runt öronen med musik. För mig iaf. Tidig julklapp åt mig själv med andra ord, taaaack Karolina.
Måste hitta något åt Sofia i present tills söndag, kanske får mama o papa och åka med mig till the place där dom har the gift åt henne. Hoho. Inge party den här helgen antar jag eftersom sofia har åkt på magsjuka. Jag hoppas som fan på att jag inte får det. Usch, tvi och blä. Jag var en snäll syster idag och handlade flytande föda åt henne, snabbt in o lämna det åt henne och snabbt ut. Smittorisk likamed zero. Hoppas jag. Jag tror jag ser avsnittet av oth nu istället. Orka sitta o vänta till 00.55 för att the closer ska börja. I think nooot. Hej meningslöst inlägg igen.

God natt.

STAVNINGSFEL

Är det något jag stör mig på, så är det stavningsfel av olika slag, men mest orden Ens, Enda, Ändå osv. Självklara ord för mig, som det inte går att stava fel på.
Folk stavar dom som äns, ända och endå. Fail, fail, fail, FAIL! Epic fail! Visst, jag förstår att det är lätt att stava som det låter, men det blir ändå feeel. Mina ögon blöder varje gång jag ser dom där jäkla felen. Slarvfel kan jag ha överseende med som ordet kanske, som, om man slarvar blir kaskne. Men ÅHHH så uppenbara ord kan ju inte bli fel.
Fail.

RSS 2.0