Cause you'll go out in style

Nu har jag suttit och stirrat på skärmen i en kvart utan att komma på något o skriva... Igår var jag iaf såpass duktig så jag tog bort en underblogg till denna, som jag har gjort mammas design på. Jäkligt smaaart gjort av mig. Nu har inte mamma nån header alls. Och jag har inte photoshop på datorn. Och för övrigt har jag inte headern på den här hårddisken heller. Riktigt lyckat! Hade jag vart smart hade jag sparat bilderna på mammas blogg istället, men neeeej dååå. Jag är så fruktansvärt smart ibland. Idiot.
Idag ska jag roa mig med att betala lite räkningar, vänta på att Anton kommer hem från skolan så han kan skicka keygen till photoshop så jag kan fixa mammas blogg. En dusch ska jag också ta.

Jo, i lördags så kom mamma och pappa hit. Mamma hade gjort en jättegod kyckling rätt med pasta och grönsaker. Asgott. Jag fick äran och färga annas hår igen. Sen for vi och handlade lite... Jag var feberfri hela lördagen, fram till kvällen. Pang, 39 graders feber igen. Kvällen spenderades i soffan och miss secret agent 1 & 2. (woo, kul) Nåja, febern gick över under natten till söndag och nu har jag inte haft feber sen dess. Yay. Lite ont i halsen, täppt i näsan och lock för öronen, men heeey det kunde ha vart värre. Duschen nästa.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag har en liten fråga till dig, för jag är inet så smart alla gånger. ;-) Din bakgrund, alltså den som är längst bak, vad har du för kod för att den ska "stå stilla" när man scrollar ner? Om du förstår vad jag menar?

2009-02-03 @ 13:51:36
Postat av: Lotta

Det gick inte å kommentera din blogg igår när jag sku skriva tack! :-P SÅ jag försöker nu istället; tack så hemskt mycket!! :-D Nu ska jag pilla med det idag! Hoppas du blir helt frisk snart!

2009-02-04 @ 08:48:49
Postat av: Nilla

Hah ;)

2009-02-04 @ 12:37:02
Postat av: Nilla

Solen skiner alltid i Kärrbäck ;) Hehe.. Näe, men den har varit framme idag också :)

2009-02-04 @ 14:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0