Det här med vänskap...

Idag när vi for hem från stan så var det en speciell tanke som slog mig; ska det vara så förbannat svårt och hålla kontakten med människor? Prioriterar man vissa personer över andra?
Jag gör det och det kan jag säga utan att ljuga, även om det kanske sticker i vissa ögon... Och jag gör det inte heller för att jag inte bryr mig eller så, för så är det definitivt inte. Det är bara det att dom jag prioriterar först är familjen.
Sofia tillexempel, om hon har det jobbigt så går hon först. Okej, hon går först även om hon inte har det jobbigt, så är det bara i min värld iaf.
Sen det här med o höra av sig, osv osv. Måste man alltid höra av sig själv? Och om man inte hör av sig, ja då är man en "dålig kompis" som det så fint kallas. Om man är så bra vänner som det påstås, då ska man egentligen inte behöva höra av sig 24/7, precis som om man har en skydlighet till det. Visst, jag är inte heller den bästa på o höra av mig. Jag är jävligt dålig på o höra av mig på ren svenska. 
Det jag själv har märkt (jag kan ju misstolka olika saker) är att man är tråkig om man inte vill festa, gå på krogen osv. Man kan väl göra andra saker förutom att festa? Eller umgås utan att ha en fest? Rätta mig gärna om jag har fel, men det är så jag uppfattar vissa saker.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jodu jag sov då :P Men de behövdes med tanke på att jag klev upp 7 idag :D

Men nu kan jag garatera att du sover så sött ;)



Tack Broor, de värmer att höra =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0